LAHJAKORTTI PAKOPELIIN


Anna lahjaksi elämys, josta lahjansaaja on ikuisesti kiitollinen!

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit saapuvat sähköisessä muodossa ostajalle. Fyysiset lahjakortit voi ostaa toimipisteistämme.

Olethan meihin yhteydessä jos ostoksestasi ei saavu vahvistusta saman vuorokauden aikana.

Lahjakortin voi käyttää osana maksua jolloin jäljelle jää maksettavaksi erotus koko summasta.

Lahjakorttimme käy kaikissa toimipisteissämme ja on voimassa 6kk.

5 Syytä miksi WayOut -lahjakortti on loistava lahja!

1. Elämykset tekevät onnellisemmaksi kuin tavara.

Cornellin yliopiston psykologian professori Thomas Gilovich kirjoitti syyskuussa psykologi Matthew Killingsworthin kanssa artikkelin, jonka mukaan rahan kuluttaminen elämyksiin ”tuottaa kestävää onnellisuutta”.

”Onnellisuus lisääntyy jo ennen ostosta, kun ihminen alkaa odottaa ostostaan. Etenkin matkat, konsertit ja esimerkiksi elokuvat tekevät kuluttajan onnelliseksi jo ennen itse tapahtumaa, koska niitä alkaa odottaa. Tutkijoiden mukaan on parempi elää elämyksen odotuksessa, koska hetkessä ei kuitenkaan onnistu elämään.”

2. Lahjakortti sopii hyvin hänelle, jolla on jo kaikkea.

Modernissa yhteiskunnassa ihmisillä on jo nurkat täynnä tavaraa ja sitä kertyy jatkuvasti lisää. Lahjaksi voidaan antaa helposti tavaraa, joka ei miellytä lahjan saaja, tästä syystä käyttämättömien tavaroiden pino kasvaa entisestään. Tavaran ostaminen henkilölle jolla on jo lähes kaikkea, tuskin tekee häntä onnellisemmaksi. Oivalluksia, jännitystä, yhdessä tekemistä ja uusia kokemuksia kukaan ei voi saada liikaa.

3. Lahjasta pääsee nauttimaan ystävien/perheen kanssa.

Huonepakopeliin voit ottaa ystäväsi mukaan. Jaettu ilo on paras ilo!

4. Lahjakortti sopii kiireisellekin ihmiselle, sillä sen voi käyttää joustavasti.

Lahjakorttimme ovat 6 kuukautta voimassa, joten lahjan saaja ehtii varmasti käyttämään sen. Kertaluontoisissa tapahtumissa, kuten konserteissa voi helposti tulla aikatauluongelmia.

5. WayOutin pakohuoneet ovat huikea elämys!

Yli 400:lle asiakkaallemme tekemämme kyselyn perusteella 98% suosittelisi palvelua todennäköisesti/ erittäin todennäköisesti ystävälleen. Älä kuitenkaan usko vain meidän puheita, vaan käy ihmeessä katsomassa arvostelujamme Facebookista tai Tripadvisorista!