YRITYKSET

UUDENLAINEN TAPA KEHITTÄÄ TIIMITYÖSKENTELYÄ!

Me tarjoamme yrityksille uusimman tiimityöskentelyhaasteen, joka sopii kaiken ikäisille, ei vaadi fyysistä ponnistelua, eikä huonoon säähän tarvitse varautua! Huoneistamme ulospääsy edellyttää yhdessä pähkäilyä ja tekemistä, minkä takia elämyksemme onkin erinomainen tiimiytymisaktiviteetti.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työyhteisönne tiimityöskentelyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kommunikointia hauskimmalla mahdollisella tavalla. Peli on loistava vaihtoehto esimerkiksi tutustuttaa uudet työntekijät työyhteisöön tai seurata työskentelyä ongelmatilanteissa.

PIKKUJOULUT, TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄT

Meillä on teille ratkaisu, ratkaisun nimi on huonepakopeli. Huoneemme ovat lyömätön ohjelmanumero yrityksenne erilaisiin tapahtumiin!

Aktiviteetti, mihin kaikki pääsevät osallistumaan täysillä ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Tiimiyttävä elämys 60 minuutissa, josta riittää puhetta kahvipöytään vielä pitkäksi aikaa? Kysy lisää, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!
 

MINI ESCAPE ROOM -PELIT

Henkilöstön määrä yli 15 henkilöä?

Ei hätää! Oli kyseessä sitten yrityksenne virkistysilta, uuden toimitilan tuparit tai tiimipäivä, on mini escape room -peli tai esimerkiksi kaupunkiympäristössä tapahtuva ulkopeli täydellinen ohjelmanumero. Pystymme toteuttamaan pelin 20-60 henkilön kokoisille ryhmille.

Suunnittelemme ja rakennamme pelin toiveitasi kuunnellen ja ne toteuttaen. Pyydä rohkeasti tarjousta!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

JYVÄSKYLÄ

info@wayout.fi

puh. 0400 188 663

MINIPELIT

niko@wayout.fi

puh. 044 339 1553

TAMPERE

tampere@wayout.fi

puh. 0400 235 694

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeen kautta