Varaa aikasi WayOut Tampere Room Escape -peliin!


Valitse aluksi alapuolelta huone, johon haluat tehdä varauksen ja sen jälkeen haluamasi pelaajamäärä, päivä sekä kellonaika. Varaus on tehtävä 24 tuntia ennen pelin alkua. Alle 24 tuntia ennen peliä tehtävät varaukset puhelimitse.

Tekemällä varauksen hyväksyt varausehdot. Suosittelemme myös lukemaan info- sivulta usein kysytyt kysymykset.

Mikäli haluat peruuttaa tai vaihtaa varaamasi ajan, ilmoita meille siitä sähköpostilla osoitteeseen tampere@wayout.fi.

 Jos joudutte perumaan aikanne, on se tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelin alkua. Alle 24 tuntia ennen peliä tehdyistä peruutuksista perimme 50 euroa. Saapumatta jättämisestä perimme koko pelihinnan.

HUOM! Varmistathan, että annat voimassa olevan sähköpostiosoitteesi ja että se on varmasti kirjoitettu oikein. Saat vahvistusviestin varauksesta sähköpostiisi. Mikäli et saa varauksesta vahvistusta 2 vuorokauden sisällä, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Tarkistathan myös roskapostikansiosi!

LOKAKUUN AJAN THE PRISON -PELIT 
MA-TO 18 € / hlö

Lokakuun The Prison -pelit 4-10 hlö maanantaista torstaihin ryhmäkoosta riippumatta 18 € / hlö! Kirjaa varauksen lisätietoihin koodi Prison18, niin saatte alennuksen kassalla pelaamaan tullessanne. Voimassa 31.10.2018 asti ma-to. Huom. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, ei voimassa viikonloppuisin.

THE PRISON (4-10 HLÖ)

CHEMIST (2-5 HLÖ)