Blogi: Tuplatreffit WayOutilla?

Paras Minäni-blogin kirjoittaja Janita, kävi kaverinsa Nooran kanssa treffeillä WayOutilla. Lue alta miksi WayOut oli tyttöjen mielestä hyvä paikka tuplatreffeille!

7 syytä miksi WayOut on hyvä tuplatreffipaikka

Kävimme testaamassa, miten WayOut -huonepakopeli toimii ohjelmana tuplatreffeillä. Tässä parhaimmat oivallukset:

1. Ei kiusallisia hiljaisuuksia

Tuplatreffeillä kaikki eivät välttämättä tunne toisiaan. Arvoituksia ratkoessa juttelu ja kommunikointi sujuu kuin itsestään, eikä keskustelujen avaukseen tarvitse uhrata ajatuksia. Treffit eivät myöskään kuulosta heti alusta kuumottavalta haastattelulta, kun porukka keskittyy vain huoneesta pakenemiseen 60 minuutissa.

2. Tutustut ystäväsi uuteen deittiin salakavalasti

Ratkoessanne tehtäviä pääset seuraamaan sivusilmällä, millaisen kumppaniehdokkaan ystäväsi on löytänyt. Miten hän puhuu ystävällesi? Miten hän ottaa ystäväsi huomioon? Kykeneekö hän toimimaan yhdessä vai ratkooko hän tehtäviä mieluummin yksin?

3. Näet deittisi todellisen luonteen

Huoneessa kohtaatte haastavia pulmatilanteita. Pelitilanteessa näet, ottaako deittisi johtajan roolin vai onko hän vaisu sivustaseuraaja. Hermostuuko hän paineen alla? Kiljuuko hän riemusta ratkaistessaan pulman? Pomppiiko hän tasajalkaa kun aikaa on jäljellä enää 2 minuuttia?

4. Toimiiko yhteispeli?

Meneekö homma riitelyksi vai ratkotteko tehtäviä kuin yhteisillä aivoilla? Samalla näet, pystyttekö nauramaan yhdessä mokille vai alatteko heti syyttelemään toisianne.

5. Puolueeton maaperä

WayOut -pelihuone on paikka, jossa kukaan treffikumppaneista ei ole vielä ennen käynyt. Vaikka olisit käynyt ennenkin WayOutilla pelaamassa huoneen, on uusi huone aina uusi paikka. Siksi se on neutraali kohtaamispaikka, jossa jokainen on hieman pois mukavuusalueeltaan. Tällöin ei käy niin, että tuplatreffit olisivat jätkien kantapubissa tai tyttöjen lempikahvilassa.

6. Kohtuuhintainen

Tuplatreffit WayOutilla on halvempi vaihtoehto kuin pelkät treffit kahdestaan! Mitä useampi pelaaja, sitä edullisemmaksi se tulee. Kaiken lisäksi neljä henkilöä on ideaalimäärä yhtä pakohuonepeliä kohden – tarpeeksi haastetta jokaiselle!

7. Helppo jatkaa yksille

Hyvän sijainnin takia WayOut -pelin jälkeen on helppo jatkaa kahville, ravintolaan tai vaikka pubiin yksille. Jyväskylän Revolution on oiva paikka tähän, sillä WayOut tarjoaa pelaajille -15% alennuksen listan annoksista. Kupongilla voit myös kokeilla äärettömän hyvää WayOut Burgeria, jota ei ilman kuponkia pääse maistamaan.
Ei tarvitse myöskään miettiä, mistä jutellaan, sillä pelin jälkipuinnista riittää keskusteltavaa!

Hauska ja uudenlainen kokemus, joka on ehdottomasti kokeilemisen
arvoinen!

Noora ja Janita + treffikumppanit