YRITYKSET

UUDENLAINEN TAPA KEHITTÄÄ TIIMITYÖSKENTELYÄ!

Me tarjoamme yrityksille uusimman tiimityöskentelyhaasteen, joka sopii kaiken ikäisille, ei vaadi fyysistä ponnistelua, eikä huonoon säähän tarvitse varautua! Huoneistamme ulospääsy edellyttää yhdessä pähkäilyä ja tekemistä, minkä takia elämyksemme onkin loistava tapa kehittää erilaisia tiimityöskentelyominaisuuksia.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työyhteisönne tiimityöskentelyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kommunikointia hauskimmalla mahdollisella tavalla. Peli on loistava vaihtoehto esimerkiksi tutustuttaa uudet työntekijät työyhteisöön ja seurata heidän työskentelyä ongelmatilanteissa.

PIKKUJOULUT - TYKY -JA VIRKISTYSPÄIVÄT

Meillä on teille ratkaisu, ratkaisun nimi on huonepakopeli. Huoneemme ovat lyömätön ohjelmanumero yrityksenne erilaisiin tapahtumiin!

Aktiviteetti, mihin kaikki pääsevät osallistumaan täysillä ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Tiimiyttävä elämys 60 minuutissa, josta riittää puhetta kahvipöytään vielä pitkäksi aikaa?
Jyväskylän kolmen eri huonepakopelimme ansiosta jopa 15 pelaajaa pääsee kerrallaan ratkomaan loogista päättelyä ja tiimityötä vaativia tehtäviä, myös isommat ryhmät onnistuvat porrastamalla lähtöaikoja. Tampereen kaksi eri pakohuonetta mahdollistavat pelin n. 10 hengelle samanaikaisesti.
 

MINI ESCAPE ROOM -PELIT

Henkilöstön määrä yli 15 henkilöä?

Ei hätää! Oli kyseessä sitten yrityksenne virkistysilta, uuden toimitilan tuparit tai tiimipäivä, on mini escape room -peli täydellinen ohjelmanumero. Pystymme toteuttamaan pelin 20-60 henkilön kokoisille ryhmille.

Minihuoneemme, Pommin purku, sopii parhaiten 20-40 hengelle. Pelin kesto on 15 minuuttia ja kerralla mahtuu pelaamaan 5 henkilöä. Huone on ollut todella pidetty ohjelmanumero ja antaa hyvän maistiaisen escape room -pelistä.

Olemme myös toteuttaneet yli 50 hengen samanaikaisen pelin, joten olemme avoimia kaikille ideoille! Suunnittelemme ja rakennamme pelin toiveitasi kuunnellen ja ne toteuttaen.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

JYVÄSKYLÄ

info@wayout.fi

puh. 0400 188 663

MINIPELIT

niko@wayout.fi

puh. 044 339 1553

TAMPERE

tampere@wayout.fi

puh. 0400 235 694

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeen kautta