ELÄMYKSELLISET POLTTARIAKTIVITEETIT JYVÄSKYLÄSSÄ JA TAMPEREELLA

POLTTARIT, SYNTTÄRIT, BABY SHOWERIT TAI KENTIES JOKU MUU SYY JUHLAAN?

WayOut tarjoaa mahdollisuuden yllättää polttarisankareita uudella ja unohtumattomalla tavalla Jyväskylässä, Tampereella, Hyvinkäällä ja Laukaassa! Huoneemme sopivat kaikenlaisille polttariporukoille, sillä ne eivät vaadi fyysistä ponnistelua tai suuria järjestelyjä. Aikaa jää muihinkin polttaripäivän aktiviteetteihin, eikä huonoinkaan mahdollinen sää voi pilata huoneissamme saatavaa huikeaa elämystä.

Olemme miettineet valmiiksi hyviä ideoita polttarisankarin päänmenoksi! Tähän mennessä huoneisiin on piilotettu polttariyllätykseksi mm. lahjoja, viestejä, ystäviä ja alkoholia. Mahdollisuudet yllätyksiin ovat rajattomat! Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä porukallenne unohtumaton polttarielämys Jyväskylässä tai Tampereella! Polttaripaketti sopii hyvin myös synttäreiden ja muiden juhlapäivien ohjelmanumeroksi.

Uutta: järjestämme nyt unohtumattomat polttarit myös Hyvinkäällä Spa Hotel Sveitsissä ja Laukaan Peurungassa!

 

7 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon järjestäessä polttareita

 

1. Luotettava yritys

Koska polttarit ovat ainutkertainen tapahtuma, kannattaa varmistaa, että aktiviteettiä tarjoava yritys on tuottanut kyseistä palvelua jo pitkään ja menestyksekkäästi. Tällöin polttariryhmä ei ole uusi asiakasryhmä vaan samanlaisia tapauksia on ollut aikaisemmin ja yritys osaa ottaa huomioon erityistarpeita sekä tarjota esimerkiksi lisäpalveluita juuri teidän juhlaporukan kohdalla. Tällaiset asiat selviävät nopeasti esimerkiksi Facebook-arvosteluista, jotka ovat täynnä asiakkaiden rehellisiä kokemuksia.

2. Ostamisen helppous

On mieltä rauhoittavaa kun tiedätte varmasti lopullisen hinnan eikä palvelussa ole piilokuluja. Näin polttareiden budjetin laskeminen onnistuu helposti etukäteen eikä kenenkään tarvitse alkaa perimään ylimääräisiä euroja polttareiden jälkeen. On myös hyvä, jos mahdollisille viime hetken muutoksille on joustovaraa. Lisäksi on mukavaa, että palvelun järjestäjä pitää huolen teistä - eli kun varaus on tehty, riittää vain että saavutte paikalle. Laskutusmahdollisuus tai etukäteen maksaminen on hyvä olla olemassa, jolloin voitte kaikki keskittyä hauskanpitoon sankarin seurassa.

3. Uudet kokemukset

Moni juhlija on varmasti kiitollinen kun pääsee kokeilemaan uusia juttuja. Uudet kokemukset ovat parhaimpia hyvällä porukalla. Kokemuksen turvallisuus on myös iso plussa, sillä mikään ei pilaa polttareita tehokkaammin kuin loukkaantumiset. Kannattaa myös ottaa huomioon jokainen juhlija, sillä kaikki eivät vältämmättä halua suorittaa fyysisiä tehtäviä. Eli on tärkeää, että jokainen pääsee osallistumaan kunnostaan huolimatta.

4. Huomioikaa pukeutuminen

Ohjelmanumeroon osallistuminen saattaa tuottaa päänvaivaa monelle, mikäli aktiviteetti vaatii erikoispukeutumista. Polttareita saavutaan useasti juhlimaan toiselle paikkakunnalle, joten urheiluvaatteiden pakkaaminen ja vaihto saattaa olla ärsyttävää. Lisäksi, jos aktiviteetti on keskellä päivää muiden ohjelmien välissä, on kiva, että juhlijat pysyvät puhtaina ja siisteinä. Tai kenties haluatte pystyä pitämään erikoiset juhlapuvut päällä koko päivän.

5. Ryhmähengen nostattaminen

Onko viime ajasta kulunut jo tovi, kun porukka on ollut viimeksi kasassa? Voisiko yksi osallistujista esimerkiksi yllättää sankarin saapuen yllätyksenä aktiviteettiin? Entä, jos aktiviteetti myös auttaisi uusia tuttavuuksia tutustumaan paremmin ohjelman aikana?

6. Aikataulutus

Aikataulutus - mikä olisikaan ärsyttävämpää kuin se, että aikataulut menevät sekaisin koko päivältä, jos aktiviteetin kulusta ei ole tarkkaa tietoa tai ohjelma myöhästyy teistä riippumattomista syistä? On tärkeää, että palvelun tarjoaja pystyy antamaan selkeät aikataulut teille juhlijoille.

7. Juhlavireen ylläpito

Kuten kulttuuriimme kuuluu, niin monesti juhlimiseen kuuluu juhlajuomat. Onko teille tärkeää, että aktiviteetti on sellainen, jossa virvokkeiden nauttiminen onnistuu samalla? Jotkut tykkäävät myös siitä, että juhlajuomat voi sisällyttää suoraan aktiviteettiin. Kannattaa myös ottaa huomioon onko tila anniskelualuetta vai voitteko tuoda omat virvokkeenne.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Suosittelemme myös lukemaan info sivun usein kysytyt kysymykset.

 Jyväskylä info@wayout.fi puh. 0400 188 663 - Tampere tampere@wayout.fi 0400 235 694

Hyvinkää sveitsi@wayout.fi 0400 997314 - Peurunka peurunka@wayout.fi 0400 188 663

Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta