INFO

ENNEN PELIN ALKUA

Kaikki huoneemme ovat pelattavissa englanniksi - ilmoitathan kuitenkin etukäteen, jos haluatte vaihtaa pelin englanniksi! Saapukaa viimeistään 10 minuuttia ennen pelin alkua. Jos myöhästytte varaamastanne ajasta, joudumme lyhentämään sen peliajastanne. Mikäli joudutte peruuttamaan varauksenne, tehkää se vähintään 48 tuntia ennen varattua aikaa soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. Alle 24 tuntia ennen peliä tehdyistä peruutuksista perimme 50 euroa.  Saapumatta jättämisestä perimme täyden pelihinnan.

Hyvinkää – sveitsi@wayout.fi – 0400 997314
Jyväskylä – info@wayout.fi – 0400 188663
Tampere – tampere@wayout.fi – 040 0235694

PELIN AIKANA

Ette tarvitse fyysistä voimaa tai ponnisteluja pelin aikana. Kaikki tehtävät ja arvoitukset ratkeavat loogisen päättelykyvyn, tiimityöskentelyn ja luovuuden avulla. Peli etenee lähes lineaarisesti, eli seuraava vihje johtaa aina seuraavaan tehtävään. Ei kuitenkaan pidä unohtaa kerätä palapelin kaikkia paloja. Mikäli pelin aikana aivot jumittuvat, voitte pyytää vihjeitä päästäksenne eteenpäin.

Huoneesta pääsee ulos milloin tahansa pyytämällä henkilökuntaa avaamaan oven.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

TARVITSEEKO ENNEN PELIÄ VALMISTAUTUA?

Voit lukea ylläolevat ohjeet ja virittää aistisi! Kerromme kaiken tarpeellisen vielä ennen pelin alkua.

MINKÄ IKÄISILLE PELI SOVELTUU?

Suosittelemme peliä yläasteikäisille ja sitä vanhemmille. Nuorempien pelaajien on mahdollista osallistua vanhempien seurassa. 

MITÄ TAPAHTUU, KUN AIKA LOPPUU?

Seinät alkavat hitaasti painua yhteen, oven raosta pihisee tappavaa myrkkykaasua ja elämän viimeiset hetket ovat käsillä. (Oikeasti tulemme tunnin jälkeen avaamaan oven ja päästämme teidät ulos. Huoneessa ei ole mitään pelottavaa ja seuraamme peliä koko ajan kameroiden avulla.)

KUINKA MONTA PELIIN VOI OSALLISTUA?

Ryhmän koko voi olla 2-5 henkilöä. Suosittelemme ryhmäkooksi 3-4 henkilöä, jolloin kaikki osallistujat saavat kokemuksesta mahdollisimman paljon irti. Emme kuitenkaan kiellä sitä että huoneisiin halutaan osallistua 6 pelaajalla, huomautamme kuitenkin että ryhmälle voi tulla liian ahdasta sekä osa pelaajista voi jäädä ulkopuolisiksi tehtäviä suorittaessa. Pelin hinta 6 hlölle 22€/hlö. 7 henkilön ryhmille suosittelemme kahden huoneen varaamista.

MITEN VOI MUUTTAA VARAUKSEN PELAAJAMÄÄRÄÄ?

2-5 henkilön ryhmäkoon muutokset eivät haittaa eivätkä vaadi ilmoitusta, veloitamme paikalla olevien pelaajien mukaan.