PAPARAZZI

Tervetuloa, uudet kokelaat!

Puolustusministeriö on valinnut teidät, kärkiyksilöt, apuun huippusalaiseen operaatioon, jonka avulla voimme säilyttää maailman tasapainon. Olemme seuranneet pääepäiltyämme jo pitkään ja tiedämme hänestä jonkin verran, mutta emme vielä ole saaneet selville hänen oikeaa nimeään tai sitä, kuka hän todellisuudessa on.

 

Tässä vaiheessa te astutte kuvaan. Epäilemme hänen tekevän identiteettivarkauksia, joiden avulla hän pystyy soluttautumaan eri ympäristöihin ja samaan arvokasta sisäpiirin tietoa itselleen. Näiden tietojen avulla uskomme hänen tehtailevan roskauutisia, jotka valtavirtaan päätyessään aiheuttaisivat laajamittaisia ja kivuliaita skandaaleja ympäri maailmaa. Meillä on kertynyt tähän mennessä vahvaa näyttöä siitä, että suuri osa maailman viimeaikaisista skandaaleista ovat lähtöisin hänen ”paljastuksistaan”. Vakoojamme ovat seuranneet epäillyn päivärytmiä, jonka ansiosta onnistuimme järjestämään teille 60 minuuttia aikaa epäillyn asunnon tutkimiseen. Epäilty säilyttää tehtailemiaan roskauutisia todennäköisesti asunnossaan.


Teidän tehtävänänne on tutkia hänen asuntoaan ja löytää hänen tehtailemansa roskauutiset, ennen kuin hän palaa kotiin työtehtävistä. Teillä on ainoastaan 60 minuuttia aikaa hänen asuntonsa tutkimiseen. Mikäli ette ehdi löytämään näitä raskauttavia todisteita 60 minuutin aikana, on etsintä laiton, eikä Puolustusministeriö ota vastuuta turvallisuudestanne tai tästä tehtävästä. Muistakaa, että vastassanne on todennäköisesti huippuvaarallinen yksilö, joka on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen tehtävänsä päätökseen.

Varoitus: Pelaaminen saattaa aiheuttaa elämyksiä!

TIIMIN KOKO

2-5 henkilöä

PELIN ELEMENTIT

tarkkaavaisuus - etsiminen

KENELLE

salapoliisina oleminen - jännityksestä pitäville