TEE ELÄMÄSTÄSI HAUSKEMPAA!

JYVÄSKYLÄN ENSIMMÄINEN TOSIELÄMÄN ESCAPE ROOM -PELI

WayOut Jyväskylä tarjoaa elämykselliset huonepakopelit Jyväskylässä. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

WayOut Jyväskylä tarjoaa tämän hetken upeimman elämyksen mitä maailmalta löytyy. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

PAPARAZZI

Puistokatu 4

Onko teistä pysäyttämään paparazzien eliittiä olevan Mr. Javierin likaiset aikeet, ennen kuin kuvat vuotavat julkisuuteen ja skandaali on irti?

On vain yksi vaihtoehto, etsikää kuvat ja tuhotkaa ne!HANGOVER (K-18) 

Puistokatu 4

K-18, suositeltu yli 18-vuotiaille sillä huone sisältää ronskia huumoria.

Miltä tuntuu herätä Jyväskylän elämyksellisimmän hotellihuoneen lattialta ilman muistikuvia eilisistä juhlista? Osaatteko selvittää mitä edellisiltana oikein tapahtui?

PRISON BREAK

Kalevankatu 8

Miltä kuulostaa joutua selliin tietäen olevansa syytön, mutta 60 minuutin kuluttua teidät ollaan teloittamassa kuuluisan miehen murhasta!

Onko ryhmänne tarpeeksi nokkela selvittämään tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä todistaa syytteet vääriksi!

Puistokatu 4, 40100 Jyväskylä
info@wayout.fi
0400 188663