TEE ELÄMÄSTÄSI HAUSKEMPAA!

JYVÄSKYLÄN ENSIMMÄINEN TOSIELÄMÄN ESCAPE ROOM -PELI

WayOut Jyväskylä tarjoaa elämykselliset huonepakopelit Jyväskylässä. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

WayOut Jyväskylä tarjoaa tämän hetken upeimman elämyksen mitä maailmalta löytyy. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

DIAMOND HEIST

Väinönkatu 30

Maailmankuulu timantti on talletettu paikallisen yksityispankin holviin. Olette osa kansainvälistä rikollisliigaa, joka on ottanut tehtäväkseen varastaa timantin. Järjestön parhain soluttautuja on työskennellyt pankissa jo useamman kuukauden ja valmistellut kaiken valmiiksi ryöstöä varten! Hän varmistaa selustanne 60 minuutin ajan.

Onko teistä astumaan lain toiselle puolelle ja toteuttamaan yksi vuosisadan hienoimmista timanttiryöstöistä?HANGOVER (K-18) 

Väinönkatu 30

K-18, suositeltu yli 18-vuotiaille sillä huone sisältää ronskia huumoria.

Miltä tuntuu herätä Jyväskylän elämyksellisimmän hotellihuoneen lattialta ilman muistikuvia eilisistä juhlista? Osaatteko selvittää mitä edellisiltana oikein tapahtui?

NUCLEAR DISASTER

Väinönkatu 30

Vuosien ajan ydinvoiman saloista kiinnostuneet tiedemiehet ovat kehitelleet Jyväskylän keskustan alla tuhoisaa ydinpommia. Olemme saaneet sijainnin selville ja lähetämme teidät matkalle, jonka lopputuloksena on vain kaksi vaihtoehtoa: kuolema tai pelastus. 

Löytyykö teistä tarpeeksi rohkeutta täyttämään nämä saappaat ja pelastaa Jyväskylä varmalta tuholta?

PRISON BREAK

Kalevankatu 8

Miltä kuulostaa joutua selliin tietäen olevansa syytön, mutta 60 minuutin kuluttua teidät ollaan teloittamassa kuuluisan miehen murhasta!

Onko ryhmänne tarpeeksi nokkela selvittämään tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä todistaa syytteet vääriksi!

Väinönkatu 30 & Kalevankatu 8, 40100 Jyväskylä
info@wayout.fi
0400 188663