Jännittävät pakohuoneet Tampereella

WAYOUT TAMPERE – VALITSE ELÄMYKSELLINEN PAKOHUONE

WayOut Tampere tarjoaa elämykselliset Escape Room -pelit Tampereen Hämeenpuistossa. Takaamme, että meillä pääset viettämään 60 minuuttia, joita et ihan heti unohda!

Löydät meidät aivan kaupungin keskustasta. Toimipisteemme edustalla on kadunvarsipaikkoja pysäköintiin ja julkisilla pääset perille näppärästi.

The Prison on Tampereen ainoa 4-10 hengelle suunniteltu huone, eli meillä voit pelata yhdessä huoneessa suuremmallakin porukalla. Tästä syystä The Prison sopii erityisen hyvin esimerkiksi tyky-päiviin ja pikkujouluihin!

WayOut Tampere on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Peli sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli haluat pitää hauskaa!

THE PRISON

Kaikki ei ole kohdallaan. Muistat kävelleesi kotiin päin kirkkaassa päivänvalossa, mutta et tunnista paikkaa, jossa nyt olet. Päätäsi kivistää. Pian huomaat, ettet ole yksin. Hapuilet ympärillesi ja kätesi osuvat kylmään metalliin. Luulet tätä ensin pilaksi, mutta kun näet ystäviesi kauhistuneet ilmeet, alat ymmärtää, että kyse on jostakin aivan muusta. Paniikki valtaa sinut ja alat turhaan etsiä ulospääsyä. Ennen kuin kukaan ehtii sanoa sanaakaan, ovi sellin ulkopuolella aukeaa…

Varoitus: Huoneen pelaaminen saattaa aiheuttaa suunnattomia elämyksiä!

TIIMIN KOKO

4-10 HLÖ

PELIN ELEMENTIT

TIIMITYÖ, VANKILAPAKO, ASIOIDEN YHDISTÄMINEN

KENELLE?

TYKY-PORUKOILLE, HAASTETTA KAIPAAVILLE, POLTTARIRYHMILLE

BACK IN TIME

Teidän on matkattava ajassa. Ette tiedä minne tai miksi. Tiedossanne on vain päivämäärä ja sijainti aikamatkan aloitusta varten.

Matkan tarkoitus selviää vasta, kun olette tehneet päätöksen lähteä ja astuneet aikakoneeseen.

Varoitus: Kukaan ei ole viipynyt ajassa yli 60 minuuttia. Matkallanne on siis aikaraja, jonka ylittäminen voi pahimmillaan tarkoittaa iäksi vieraalle aikakaudelle jäämistä…

Oletteko valmiita astumaan tuntemattomaan ja antamaan tietämättömyydelle vallan?

TIIMIN KOKO

2-6 HLÖ

PELIN ELEMENTIT

HYPPY TUNTEMATTOMAAN, ARVOITUS, TIIMITYÖ, MONIAISTILLISUUS

KENELLE?

USKALIAILLE, HAASTETTA KAIPAAVILLE, SEIKKAILIJOILLE

Hämeenpuisto 35, 33200 Tampere
tampere@wayout.fi
040 0235694