TERVETULOA ELÄMYSTEN VALTAKUNTAAN!

WAYOUT SVEITSI – PAKOHUONEPELIT HYVINKÄÄLLÄ

WayOut Sveitsi tarjoaa elämykselliset Escape Room -pelit Hyvinkäällä Sveitsin Matkailukeskuksessa. Takaamme, että meillä pääset viettämään 60 minuuttia, joita et ihan heti unohda!

Hyvinkäällä voitte pelata yhdenaikaisesti jopa 20 henkilön ryhmällä kahdessa eriteemaisessa huoneessamme. Löydät meidät Hotel Sveitsin yhteydestä, helpoiten löydät meidät kulkemalla sisään matkailukeskukseen hotellin pääovista.

WayOut Sveitsi on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Peli sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli haluat pitää hauskaa!

PRISON BREAK 2.0

Teidät on vangittu ja tuomittu kuolemaan Carlos H. Wamosin murhasta. Vaikka väitätte olevanne syyttömiä, kukaan ei usko teitä. Mikä pahinta, teloituksenne tullaan toteuttamaan 60 minuutin kuluttua. Nyt ei ole aikaa miettiä - teidän on otettava kohtalo omiin käsiinne ja yritettävä paeta!

Prison Break 2.0 on uusittu ja muokattu versio Jyväskylän Prison Break huoneesta!

Varoitus: Huoneen pelaaminen saattaa aiheuttaa suunnattomia elämyksiä!

TIIMIN KOKO

2-10 HLÖ

PELIN ELEMENTIT

TIIMITYÖ, KEKSELIÄISYYS, VANKILAPAKO

KENELLE?

PERHEILLE, TYKY-PÄIVIIN, ENSIKERTALAISILLE

SVEITSIN SALAISUUS

Sveitsin hotellin uudistuksessa havaittiin alkuperäisiin rakennuspiirrustuksiin merkitsemätön huone. Kellään ei tunnu olevan tietoa, mitä salainen tila pitää sisällään. Tarkemmille tutkimuksille lupaa ei ole vielä myönnetty, mutta vaikuttaa siltä, että rakenteet ovat todella vanhoja, jopa 1800-luvulla rakennettuja.

On alkanut liikkua teorioita siitä, mitä tila pitää sisällään. Pääsette ryhmänne kanssa livahtamaan salaperäiseen tilaan, jota on alettu purkamaan. Väkisinkin alatte miettiä, millaisia salaisuuksia piirrustuksiin merkkaamaton huone pitää sisällään… Liittyykö tila jotenkin majataloon, vai onko kyseessä sittenkin jotakin aivan muuta? Pystyttekö te ratkaisemaan Sveitsin salaisuuden?

Varoitus: Huoneen pelaaminen saattaa aiheuttaa suunnattomia elämyksiä!

TIIMIN KOKO

2-10 HLÖ

PELIN ELEMENTIT

SEIKKAILU, ARVOITUKSET, LUOVA ONGELMANRATKAISU

KENELLE?

PERHEILLE, TYKY-PORUKOILLE, SEIKKAILUNJANOISILLE

PRISON BREAK 2.0

2-10 pelaajalle

SVEITSIN SALAISUUS

2-10 pelaajalle

SVEITSIN SALAISUUS

2-10 pelaajalle

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
sveitsi@wayout.fi
0400 997314