100 VUOTIAAN SUOMEN KUNNIAKSI!

WAYOUT PEURUNKA – ELÄMYKSELLINEN ESCAPE ROOM -PELI LAUKAASSA

WayOut Peurunka tarjoaa matkan historian kirjoihin Kylpylähotelli Peurungan legendaarisessa Päämaja Kabinetissa. Takaamme, että meillä pääset viettämään 60 minuuttia, joita et ihan heti unohda!

Pelissä Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Huonepakopelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

WayOut Peurunka on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Peli sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli haluat pitää hauskaa!

KEKKOSEN KÄTKÖ

Nämä asiakirjat olivat Urho Kaleva Kekkosen suurin salainen ase. Vuosien 1956-1982 aikana UKK kohtasi lukuisia haasteita ja tilanteita, joissa Suomen itsenäisyys oli uhattuna ja lähellä menetystä. Jokaisella kerralla nämä kyseiset asiakirjat pelastivat meidät!

Vuonna 1974 ne tuotiin salaiseen säilytykseen tänne Peurungan Päämaja kabinettiin. Tähän päivään asti ne ovat pysyneet salassa ja turvassa. Nyt asiakirjojen olinpaikka on paljastunut ja ne ovat joutumassa vääriin käsiin! Suomen itsenäisyys on uhattuna eikä Kekkonen ei ole enää apunamme.. Ainoa toivomme on teissä!

Teillä on tasan 60 minuuttia aikaa murtaa kabinetin turvajärjestelmä, etsiä asiakirjat ja toimittaa ne turvaan. 
 

Varoitus: Huoneen pelaaminen saattaa aiheuttaa suunnattomia elämyksiä!

Peurungantie 85, 41340 Laukaa
peurunka@wayout.fi
0400 188663