ELÄMYKSIÄ KESKELLÄ HIMOSTA!

WAYOUT HIMOS – ELÄMYKSELLINEN ESCAPE ROOM -PELI HIMOKSELLA

WayOut Himos tarjoaa tämän hetken upeimman elämyksen mitä maailmalta löytyy

Pelissä Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Huonepakopelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

WayOut Himos on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Peli sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli haluat pitää hauskaa!

HIMOKSEN UUMENISSA

Jämsän pankki on ryöstetty ja virkavalta on hätää kärsimässä.. Vuosikausia Jämsän aluetta on piinannut rikosten ja ilkivallan aalto eikä syyllisiä ole saatu kiinni. 

Tällä kertaa kuitenkin tekijät ovat olleet huolimattomia ja he ovat jättäneet rikospaikalle muutamia johtolankoja. Virkavalta on saanut johtolankojen perusteella paikannettua ryöstäjien mahdollisen piilopaikan, mutta eivät osaa edetä tutkimuksissa pidemmälle. Siksi pyydämme teitä apuun ratkaisemaan vuosisadan ajojahdin. Murtautukaa oletettuun piilopaikkaan, hankkikaa tarvittavat todisteet tekijöitä vastaan ja selvittäkää ketkä ovat kaiken takana! 

Tämän parempaa tilaisuutta emme tule samaan!  

Säyryläntie 449, 42100 Jämsä
himos@wayout.fi
0400 188663