ELÄMYKSIÄ KESKELLÄ HIMOSTA!

WAYOUT HIMOS – PAKOHUONEET HIMOKSELLA

WayOut Himos tarjoaa Jämsän ensimmäisen pakohuonepelin!

Kerää 2-10 hengen ryhmä ja tule viettämään tunti, jota et ihan heti unohda!

Löydät meidät Lumi-Suomen keskipisteestä osoitteesta Säyryläntie 449.

Pelissä Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Huonepakopelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

WayOut Himos on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Peli sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli haluat pitää hauskaa!

HIMOKSEN UUMENISSA

Jämsän pankki on ryöstetty ja virkavalta hätää kärsimässä... Vuosikausia Jämsän aluetta piinannut rikosten ja ilkivallan aalto järisyttää paikkakuntaa, eikä syyllisiä ole saatu kiinni. 

Tällä kertaa kuitenkin tekijät ovat kuitenkin olleet huolimattomia ja jättäneet rikospaikalle muutamia johtolankoja. Virkavalta on onnistunut paikantamaan ryöstäjien mahdollisen piilopaikan, mutta tutkimukset junnaavat paikallaan. Siksi pyydämme teitä apuun ratkaisemaan vuosisadan ajojahdin. Murtautukaa oletettuun piilopaikkaan, hankkikaa tarvittavat todisteet tekijöitä vastaan ja selvittäkää ketkä ovat kaiken takana! 

Tämän parempaa tilaisuutta emme tule samaan!

Varoitus: Pelaaminen saattaa aiheuttaa elämyksiä!

TIIMIN KOKO

2-10 HLÖ

PELIN ELEMENTIT

ETSIVÄTYÖ, RIKOLLISUUS, ASIOIDEN YHDISTÄMINEN

KENELLE?

OMAN ELÄMÄNSÄ SALAPOLIISEILLE, PERHEILLE, POLTTAREIHIN, TYKY-PORUKOILLE

Säyryläntie 449, 42100 Jämsä
himos@wayout.fi
0400 188663